Kosmetiikan Allergiaportaalin palvelut

Allergiaportaalista löydät allergioittesi suhteen sopivia kosmetiikka- ja hygieniatuotteita sekä tietoa kosmetiikka-allergioista. Allergiaportaalia ylläpitää Helsingin Allergia- ja Astmayhdistys Veikkauksen tuella.

Tietoa kosmetiikka-allergioista

Allergiaportaali sisältää asiantuntijoiden kirjoittamia artikkeleita kosmetiikka-allergioista ja kosmetiikan lainsäädännöstä. Enemmän allergiatietoa löydät rekisteröitymällä palveluumme. Rekisteröityminen on maksutonta.

Listaus sopivista kosmetiikkatuotteista

Kun tiedät mille aineille olet allerginen, voit laatia itsellesi allergiaprofiilin ja tehdä listauksia allergioittesi suhteen sopivista tuotteista. Tuotevalikoimamme on monipuolinen, jotta allerginen kuluttaja löytäisi mahdollisimman paljon itselleen sopivia tuotteita.

Kertalistaus

Listausvaihtoehtoja on useita. Suosituin ja kattavin kertalistauksista on Laaja tuotelistaus. Se sisältää apteekkien, päivittäistavarakauppojen, markettien ja erikoismyymälöiden tuotteita.

Suppeampia listausvaihtoehtoja ovat esimerkiksi listaus hygieniatuotteista tai listaus yksittäisestä tuotesarjasta. Listauksen voi tehdä myös ostopaikkojen mukaan kuten apteekeissa, kampaamoissa tai kosmetologeilla myytävistä tuotteista.

  • Laaja tuotelistaus 25 €
  • Kampaamotuotteet 15 €
  • Apteekkituotteet 15 €
  • Sarjoittain, esim. Nivea 7 €

Jatkuva tilaus sopivista tuotteista

Kertalistauksen sijaan voit valita myös jatkuvan tilauksen, jolloin voit tehdä rajoituksetta kaikkia listausvaihtoehtoja valitsemasi käyttöoikeuden ajan. Käyttöoikeuden voi valita joko 6 tai 12 kuukaudeksi.

Käyttöoikeuden tilaajana pysyt jatkuvasti ajan tasalla sinulle sopivista tuotteista silloinkin, kun uusia tuotteita tulee markkinoille tai tuotteiden koostumukset muuttuvat.

  • Käyttöoikeus Allergiaportaaliin 38 €, 6 kk
  • Käyttöoikeus Allergiaportaaliin 54 €, 12 kk